De organisatie van Het Groningse Terrassen Festival heeft samen met de gemeente en de deelnemende horecazaken besloten het evenement te verplaatsen. Het evenement stond gepland tijdens Hemelvaart en verplaatst nu naar woensdag 12 juni t/m zondag 16 juni 2019.

‘We hebben de weersvoorspellingen op de voet gevolgd en dagenlang gehoopt op verbetering. Helaas ziet het weer er rondom Hemelvaart niet goed uit. Een terrassen festival is niet gebaat bij onafgebroken regenbuien en grauw weer. Wij zijn erg blij met de moedwilligheid van de gemeente om voor het evenement een nieuwe datum te vinden. De opzet en inhoud van het evenement blijft hetzelfde. We strijken neer in het mooie Stadspark, vijf dagen lang en gratis toegankelijk.”

Met de leukste terrassen en foodtrucks van Groningen wordt het park omgetoverd tot het grootste terras van het Noorden. Van Oost naar Zuid en van Noord naar West. Zaken uit alle stadsdelen zijn van de partij met hun eigen specialiteiten. Lekker eten, drinken en genieten van muziek.