fbpx

Waar & Wanneer

Zon, hapjes en drankjes op...

Donderdag 13 juni 16:00 - 00:00
Vrijdag 14 Juni 12:00 - 00:00
Zaterdag 15 Juni 12:00 - 00:00
Zondag 16 Juni 12:00 - 23:00

Het Groningse Terrassen Festival - 5 dagen lang genieten.

Met trots presenteren we de eerste editie van Het Groningse Terrassen Festival. Van woensdag 12 juni t/m zondag 16 juni 2019 komen de leukste terrassen uit Groningen samen om de officiële start van het terrassenseizoen te vieren.

Voor deze 1e editie zijn we neergestreken in het prachtig groene Stadspark. Met vele Groningse horecazaken en foodtrucks wordt het park omgetoverd tot het grootste terras van het Noorden. Van Oost naar Zuid en van Noord naar West. Horecazaken uit alle stadsdelen zijn van de partij met hun eigen specialiteiten. Lekker eten, drinken en genieten van muziek.

Op Het Groningse Terrassen Festival is er voor ieder wat wils. De leukste horecazaken van Groningen bieden namelijk een gevarieerd culinair aanbod aan. Eet een burger bij Blokes, een taco bij El Santo, lik aan een ijsje bij Begeman’s, slurp een soepje bij de Soepwinkel en geniet van verschillende hapjes bij The Foodspot en Flinders. Lees hieronder over alle horecazaken die deelnemen aan Het Groningse Terrassen Festival. Wat wordt jouw favoriete versnapering voor het komende terrassen seizoen?

Op Het Groningse Terrassen Festival zorgen we dat je ultiem kunt genieten. Naast een uitgebreid food aanbod bieden we ook jouw favoriete drankje(s) aan. Je hoeft je nergens zorgen over te maken behalve over de vraag: neem ik een Gin-Tonic of een ijskoud speciaal biertje?

Je zit in de zon op het grootste terras van het Noorden met je liefste vrienden of gezin. In de warmte van de zon met een koud drankje op tafel kijk je om je heen. Het perfect plaatje waar nog 1 ding mist: een leuk deuntje. Tijdens Het Groningse Terrassen Festival bieden we graag de juiste ambiance. En muziek mag hierin niet ontbreken.

Op het hoofdpodium zullen meerdere DJ’s plaatjes draaien maar ook verschillende bandjes optreden. Woensdag dans je bij Wolter Wolthers, donderdag bij DOT Dance Department, vrijdag bij Terug Naar Toen, Zaterdag bij Happy Feelings en zondag bij Zoete Zin.

Zelf zin gekregen om een nummertje te zingen? Geen probleem. Dit kan bij de karaoke bar. Swing hierna door naar de Silent Disco van de Jägerbar en gooi je heupjes los.

Na een hapje en drankje in de zon toe aan wat cultureel vermaak? Ook dat vinden jullie op Het Groningse Terrassen Festival. Gedurende het festival, 5 dagen lang, zullen er in de theater tent(en) verschillende voorstellingen gespeeld worden. Het programma biedt keuze uit toneel, cabaret en zelfs magie. Laat je zintuigen prikkelen door de verschillende disciplines om daarna weer plaats te nemen op 1 van de vele terrassen.

Vergeet ook vooral niet om een ritje in de Zweefmolen te nemen! Of probeer 1 van de prijzen te winnen tijdens de Pubquiz. Deze leuke mannen en vrouwen komen langs je tafel, makkelijker kan het niet!

Samen met jullie bepalen wij de 'place to be' voor het komende terrassen seizoen! Waar kun je het lekkerste drankje nuttigen en wie heeft de beste versnapering?

Stem op jouw favoriete terras en maak kans op een geweldig prijzenpakket: een avond genieten (2 personen) bij niet één maar alle horecazaken die deelnemen aan Het Groningse Terrassen Festival 2019! Meer informatie over het stemmen volgt!